Laman Web Rasmi Cuckoopreneur

TERBARU DARI CUCKOOPRENEUR

Promosi 2022 - Kami memberi anda 12 pakej freegift untuk dipilih.

#kitajagakita kan, jadi anda tak perlu lah bayar beribu ringgit upah saya setupkan bisnes ecommerce anda (memang biasa saya charge RM799-RM3000 utk buat 1 web ecommerce utk customer bisnes website saya), kita win-win jer.. anda pilih mana-mana produk Cuckoo yang anda memang ada niat nak pakai kat rumah, anda order..

Tak kisah, beli Outright (cash) ataupun anda pilih yg bayar bulan-bulan. Semua order yg dibuat dari link saya, layak dapat kedai ecommerce dari saya. Ini memang eksklusif tau, bukan mcm web replika yg rupa sama jer semua orang tu.. Ini web ecommerce yang unik dengan nama kedai (nama domain) yg anda boleh pilih sendiri. Anda jadi towkey. Ada produk sendiri atau takde pun boleh. Giler best..!!

Bayangkan anda order utk pakai penapis air atau penapis udara yang harga RM66 bulan-bulan, anda dapat barang dan bisnes ecommerce yang berpotensi bagi anda pulangan RM1500 - RM5000 sebulan. Memang berbaloi kan..!!

Untuk anda yang buat order sempena bulan merdeka ni jer. iaitu untuk order sebelum 27 September 2021 sahaja (extended).Jalan terlepas offer ni. Buat order sekarang, isi borang dibawah.

AWEK BERTUDUNG