Laman Web Rasmi Cuckoopreneur

Memandangkan sekarang PKP, kami team Cuckoopreneur ingin menghargai anda dengan sesuatu yang lebih bernilai dari sekadar freegift biasa.

Dalam waktu ekonomi yang teruk seperti sekarang, kami ingin memberi anda "joran" dan bukannya bagi "ikan". Jadi anda sendiri tentukan berapa banyak ikan yg anda perlukan setiap bulan.

Kami ingin membantu apa saja bisnes online yang sedang anda buat, tak kisah anda jual produk apa, dengan memberikan anda sebuah kedai ecommerce online. Anda boleh gunakan kedai ecommerce ini untuk boost kan bisnes online anda. Jika anda tidak mempunyai apa-apa bisnes online, anda boleh jadikan Cuckoo sebagai platform bisnes online anda. Saya akan tunjukkan bagaimana.

InsyaAllah, dengan pengalaman 5 tahun sebagai usahawan Cuckoo dan Pengurus Jualan Cuckoo, saya akan bantu anda untuk mencipta pendapatan aktif dan pasif bulanan

Beli Mana-Mana Produk Cuckoo Dengan Saya, Outright Ataupun SewaBeli, Anda Dapat Sebuah Laman Web Ecommerce Utk Promosi Apa Saja Produk Anda. PERCUMA. Ataupun Jika Anda Tiada Idea Bisnes Atau Tiada Produk Utk Dipromosi, Saya Berikan Bisnes Cuckoo Online Yang Dah Ready Made. Saya Setupkan Utk Anda Customer Saya Sahaja.

Lihat Contoh DiBawah : Pendapatan Sampingan Yang Boleh Anda Dapat Dengan Tools Web Ecommerce dan Tips Yang Saya Akan Kongsikan.

Saya akan tunjukkan BluePrint nya untuk buat side income macam contoh diatas setiap bulan. Jangan risau, semua orang boleh dapat income macam ni.Bisnes Cuckoo ataupun bisnes lain, matlamat dan tekniknya sama.

Dan saya faham, dahulu pun saya ajar ejen saya buat jualan offline di kedai. Hari ni pendapatan bulanan yang saya jana adalah 100% online. Jadi saya ajar anda kerja online. Tools online nya pun saya dah siapkan untuk anda. Jadi anda boleh buat kerja ni dari rumah secara sambilan utk tambah pendapatan.

#kitajagakita kan, jadi anda tak perlu lah bayar beribu ringgit upah saya setupkan bisnes ecommerce anda (memang biasa saya charge RM799-RM3000 utk buat 1 web ecommerce utk customer bisnes website saya), kita win-win jer.. anda pilih mana-mana produk Cuckoo yang anda memang ada niat nak pakai kat rumah, anda order..

Tak kisah, beli Outright (cash) ataupun anda pilih yg bayar bulan-bulan. Semua order yg dibuat dari link saya, layak dapat kedai ecommerce dari saya. Ini memang eksklusif tau, bukan mcm web replika yg rupa sama jer semua orang tu.. Ini web ecommerce yang unik dengan nama kedai (nama domain) yg anda boleh pilih sendiri. Anda jadi towkey. Ada produk sendiri atau takde pun boleh. Giler best..!!

Bayangkan anda order utk pakai penapis air atau penapis udara yang harga RM66 bulan-bulan, anda dapat barang dan bisnes ecommerce yang berpotensi bagi anda pulangan RM1500 - RM5000 sebulan. Memang berbaloi kan..!!

Tawaran Ni TERHAD Yer..

Untuk anda yang buat order sempena bulan merdeka ni jer. iaitu untuk order sebelum 27 September 2021 sahaja (extended).Jalan terlepas offer ni. Buat order sekarang, isi borang dibawah.

Hari
Jam
Minit
Saat